fbpx
gelijk

Ralph (45) was nooit echt kieskeurig over zijn haar. Hij had meer de instelling van ‘als je een schaar heb, dan knip je me maar'. Zolang het maar een beetje goed zat, was hij al wel tevreden. Toch wist hij uiteindelijk bij VRIS Kappers terecht te komen. Dit is hoe dat is gelopen…

Vrouw gelukkig, dan ben ik ook blij

'Ik had dan zelf nooit problemen met degene die mij knipte, maar voor mijn vrouw was dat niet het geval. Zij heeft namelijk een heel mooie bos met krullen en voorheen begrepen veel kappers haar niet. Tot ze bij VRIS Kappers kwam. Daar werken ze met speciale methodes om krullen het mooist uit te laten komen en mijn vrouw was weer helemaal gelukkig. Sindsdien ben ik ook met haar meegegaan en is ze ook weer helemaal tevreden over mijn kapsel.'

Makkelijk en relaxt

'Ook ik was bij VRIS Kappers aan het juiste adres. Je kunt makkelijk een afspraak boeken, hebt steeds bekende gezichten en er hangt een relaxte sfeer. Ze zijn professioneel, maar ze knippen tegelijkertijd heel persoonlijk. Ik kom zelf altijd bij Naomi, omdat zij toch net iets meer ervaring heeft. Het is fijn als ik niets hoef uit te leggen en alles vanzelf gaat. Ik ben namelijk een beetje een gewoonte dier, maar ik moet zeggen dat de jonge meiden het ook zeker goed doen.'

Ontzorgen

'Net als wanneer je lekker uit eten gaat, wil je ontzorgd worden bij de kapper. In het verleden is dat vaak niet het geval geweest. Andere kappers deden het toch niet altijd goed, en dan loop je in plaats van met een relaxt gevoel opgelaten de zaak uit. Dit is bij Naomi nooit het geval. Je zegt het, ze pakt het op en het gebeurt. Bij VRIS weten ze wat je wilt en er wordt naar je geluisterd.'

Gelijke, goede behandeling

'Zelf ben ik eigenaar van een horecazaak. Bij onze vaste gasten houden we er ook altijd rekening mee wat voor drankjes ze lekker vinden of waar ze graag zitten. Desondanks maakt het niet uit of je een vijfgangenmenu hebt of alleen een voorgerechtje; iedereen wordt altijd met dezelfde respect en zorg behandeld. Dat is wat ik ook altijd heb ervaren bij VRIS Kappers: ze leren je kennen, houden rekening met wat je wilt, maar besteden evenveel zorg aan iedereen.'

VRIS Kappers voor iedereen

'Wij gaan nu als gezin allemaal graag naar VRIS Kappers. Mijn haar is kort en opgeschoren aan de zijkant. Dit werkt voor mij, het zit me niet in de weg tijdens mijn werk, dus stelt Naomi ook geen trends voor. Bij mijn dochter denkt ze wel wat meer mee, aangezien zij lang haar heeft. Daarnaast heeft mijn vrouw onze shampoo daar gekocht: die bevat geen chemicaliën en dat bevalt enorm goed. Ik word altijd blij van onze kappersbezoeken en er is altijd wat te lachen.'