fbpx

Wil jij je haar laten verven? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! De stylisten van VRIS Kappers staan graag voor je klaar om je te helpen en adviseren. Zo kan het natuurlijk handig zijn om te weten wat je wilt met je haar. Maar ook als je nog niet zeker bent van de kleur, helpt de stylist je graag.

VERFTIPS

Wist je dat het handig kan zijn om je voor te bereiden voordat je je haar laat verven? Tips waar je rekening mee kunt houden, zijn:

  • Was je haar niet dezelfde dag. De hoofdhuid heeft een natuurlijke beschermingslaag. Door je haar te wassen, was je deze laag weg. De verf kan dan eerder irriteren.
  • Informeer bij de stylist hoeveel tijd het verven in beslag gaat nemen.
  • Informeer de stylist. Laat weten of je haar al eerder geverfd is of niet. Dit kan namelijk invloed hebben op het verfproces.

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

Welke technieken de stylist gaat gebruiken, is afhankelijk van jouw wens. Wil je een subtiele overloop van kleuren? Dan is balayage wat voor jou. Dit is een speciale verftechniek waarbij de kleur met een kwast op het haar wordt geveegd. Daardoor kunnen er mooie subtiele overgangen ontstaan. Veelal heb je dan te maken met een verloop van donker naar licht. Maar ook kun je kiezen voor een mooie nieuwe haarkleur of juist mooie high- of lowlights in het haar.

KLEURING REDKEN

Bij VRIS Kappers werken wij met de producten van Redken. Deze nieuwste, permanente kleurcrème op oliebasis zorgt voor een gezond uitziende, multidimensionale haarkleur. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Duur: verschilt
Prijs: vanaf €51. Kijk op de tarievenpagina voor meer informatie.

Gerelateerd