fbpx

Perfect evenwicht in je gezicht begint bij je wenkbrauwen. Maar wat nu als je haartjes heel licht zijn? Dan kun je natuurlijk bij de stylistes van VRIS Kappers terecht! Hier werken stylisten die de mooiste wenkbrauwen creëren.

NATUURLIJKE WENKBRAUWVORM

De natuurlijke, goed gevormde wenkbrauw is hotter dan ooit. Hoe langer je haartjes zijn, hoe beter, want deze laten je natuurlijke shape zien. En stap daarbij af van het idee dat je wenkbrauwen identiek aan elkaar moeten zijn: juist de eigen vorm verschilt vaak een beetje! Om je wenkbrauwen mooi te benadrukken, kijken we dan ook naar de natuurlijke vorm.

DE TECHNIEK

Om te weten waar je wenkbrauw moet starten, houden we een wenkbrauwpotlood verticaal langs je neusvleugel en vervolgens draaien we het potlood naar de buitenste hoek van je oog om het punt te vinden waar het boogje van je wenkbrauw zou moeten stoppen. Met behulp van het juiste sjabloon dat bij jouw wenkbrauw past, wordt de wenkbrauw ingekleurd met een afgestemde kleur wenkbrauwpoeder.

WAXEN

Na het weghalen van het sjabloon worden alle haartjes die buiten het sjabloon vallen weggewaxt. Door onze simpele techniek creëren wij de wenkbrauw die het beste bij jou past. Door je wenkbrauwen in model te borstelen en goed te kijken naar de haartjes, kun je precies zien welke plaatsen extra kleur nodig hebben.

KLEUREN

Om de wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk in te kleuren, is het mooi om in de binnenste hoek minder kleur aan te brengen (daar groeien de haartjes dichter op elkaar en daarom vaak al donkerder) en naar buiten toe meer kleur aan te brengen om het donkerder te maken, want daar groeien de haartjes iets meer uit elkaar. Doe dit om een strenge blik te voorkomen. Borstel vervolgens de wenkbrauwen nog een keer om de kleur mooi te blenden en scherpe lijnen te verzachten.

Duur: verschilt
Prijs: vanaf €27. Kijk op de tarievenpagina voor meer informatie.

Gerelateerd