fbpx
curlsys

Of je nou naar de tandarts, huisarts, of kapper moet gaan... bij noodzakelijke afspraken wil je graag prettig geholpen worden. Er is niks vervelenders dan een afspraak te hebben waar je van te voren al tegenop kijkt. Daarom is het meestal zo dat wanneer je dan iemand vindt die je echt goed begrijpt, dat je daar maar al te graag blijft. Zo vond Mariska (54) per toeval VRIS Kappers, maar is daarna altijd gebleven. In dit artikel vertelt ze over haar ervaring.

Toch maar geen Curlsys

'Zo'n vijf, zes jaar geleden zat ik wat tijdschriften te lezen en werd mijn aandacht getrokken door VRIS Kappers. Ik was namelijk geïnteresseerd in de Curlsys, omdat ik van mijzelf altijd al krullen heb gehad. Ik wilde alleen dat ze zo goed mogelijk uit zouden komen. Daarom heb ik gebeld en kreeg ik Marijke aan de lijn. Toen ik met haar in gesprek ging, kreeg ik direct een eerlijk advies. Ik houd er namelijk van mijn haar op verschillende manieren te dragen en met de Curlsys methode kan je niet zomaar je haar even stijlen. Marijke raadde het me dus af, maar kwam wel met een andere oplossing.'

Het zat gelijk goed

'Ze keek direct naar wat het beste paste bij mij en dat voelt zo fijn aan. Ze heeft me daarna ook erg goed geknipt, waardoor mijn krullen alsnog mooier uitkwamen. Gelukkig kan ik mijn haar nog steeds lekker stijlen wanneer ik dat wil. Ik ben ook nog steeds niet voor de Curlsys methode gegaan, maar heb wel een nieuw kapster gevonden. Het zat gelijk goed, zowel mijn haar als de band met Marijke.'

Top service

'Knipkwaliteiten zijn belangrijk voor kapsters, maar hoe ze met je omgaan als klant vind ik zeker zo belangrijk. Dat zit gelukkig altijd goed bij VRIS kappers. Ik kan altijd lekker kletsen met Marijke, aangezien ze altijd alle tijd voor me neemt. Ook als ik drie uur lang in de kappersstoel zit, is het geen probleem. Zelfs als ik er na sluitingstijd zit, dan blijft ze gerust om het af te maken. Hierdoor voel ik me altijd welkom.'

Goed kleuren

'Ik word ook altijd super gekleurd. Normaal gesproken ben ik blond, maar een paar jaar geleden wilde ik wat donkerder proberen. Toen heb ik een spoeling gekregen, die natuurlijk wel weer vervaagde na verloop van de tijd, maar zo kon ik het toch mooi proberen. En de kleur was perfect! Ik heb namelijk in het verleden ook wel eens bij een andere kapper een rode spoeling gehad en ik leek wel op een wortel! Hoeveel anti-roos shampoo ik gebruikt heb om dat eruit te krijgen wil je niet weten... dat soort ervaringen heb ik hier dus nog nooit gehad! Een hele verademing.'

Over VRIS Kappers

'Als je naar een kapsalon opzoek bent waar je altijd een eerlijke mening krijgt, zit je bij VRIS Kappers helemaal goed. Je krijgt altijd op maat gemaakt advies en je gaat er nooit met een vervelend gevoel naar toe. Curlsys of niet, dit had voor mij niet beter kunnen uitpakken.'