fbpx
VRIS

Stefanie (40) mag van geluk spreken met een kapster in haar familie. ‘Vroeger was ik al model toen Marijke haar opleiding deed en sindsdien heb ik nooit meer een andere kapper gehad. Ik was een van de eerste klanten van VRIS. Bij VRIS weten ze precies wat je wensen zijn en ze weten precies welk kapsel bij je past.’

Gezellige woonkamer

‘Als je de salon binnenkomt, is er een gezellig hoekje waar je kunt wachten. De medewerkers komen altijd even naar je toe voor een leuk gesprekje. Er heerst een fijne sfeer. VRIS is als een grote, gezellige woonkamer waar je binnenloopt. Je kunt altijd een praatje maken met de meiden achter de balie, de kapsters, maar ook met andere klanten. Er is nooit een moment dat je alleen bent.’

Alleen Marijke als kapper

Stefanie heeft één jaar in het buitenland gewoond en vond de kappers daar maar niks. Vanaf dat moment realiseerde ze zich dat ze alleen Marijke nog als kapster wilde hebben. ‘Bij VRIS hebben ze altijd oog voor je als klant. Ze bespreken je wensen door je echt aan te kijken, maar eigenlijk kennen ze je zo goed dat ze je wensen al weten. Voordat de schaar in je haar wordt gezet, je haar gekleurd of gewassen wordt, wordt er persoonlijk contact gemaakt en dat creëert een warm gevoel.’

Haarroutine

‘Zelf heb ik lang haar met een beetje slag. Ik kan zelf bepalen of ik het krullend of stijl wil. Ik heb mijn haar een lange tijd op een krullende manier behandeld. Dankzij de adviezen van Marijke weet ik hoe ik krullen moet föhnen en welke producten ik moet gebruiken. Sinds Marijke mij de Dyson Airwrap heeft aangeraden en ik deze heb aangeschaft, weet ik ook hoe ik mijn haar op een andere manier kan stijlen. Ze leert je basistrucjes door het voor te doen. Ik ben heel blij met de Dyson en mijn haarroutine nu.’

Vertrouwen in Marijke

Stefanie laat zich altijd door Marijke adviseren. ‘Ze is op de hoogte van de laatste trends en ze weet waar ik blij van wordt. Ook haar collega’s weten wat bij je past en welke trends er op dit moment zijn. Ik vind het prima als Marijke wat wil uitproberen met mijn haar, als het maar niet te kort wordt. Zo heeft ze bijvoorbeeld weleens curtain bangs geknipt. Daar vertrouw ik haar helemaal mee.’

Nuttige adviezen

Stefanie heeft haar haren een tijdje gekleurd, maar doet dit al een aantal jaren niet meer. ‘Marijke zegt altijd dat ik een mooie haarkleur heb en dat vind ik zelf ook. Daarom kom ik alleen langs voor knipbeurten. De merken en producten die Marijke gebruikt zijn duurder dan de merken bij de drogist, maar kwalitatief heel goed. Je hebt er maar weinig van nodig en je kan er heel lang mee doen. Ook voor mijn dochters geeft ze mij adviezen mee. Eén van mijn dochters zwemt veel. Chloor kan je haar beschadigen en stugger maken en daarom is het belangrijk om het goed te wassen. Daar geeft ze adviezen over.’

Aanrader

Stefanie sluit haar verhaal af: ‘VRIS is een echte aanrader. Mijn dochters, man en een aantal vriendinnen gaan ook naar de salon. Door Marijke haar kappersbehandelingen en adviezen heb ik veel meer kennis gekregen over mijn haar en het haar van mijn kinderen. De kwaliteit van VRIS Kappers is hoog.’