fbpx
klant

Anna is 11 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Nu heeft ze twee prachtige kinderen van 3 en 9. Eerst werkte ze lange tijd als docent Russisch in de Russische school in Amsterdam, maar ze merkte dat ze ook meer met de Nederlandse cultuur en mensen in aanraking wilde komen. Dat vond ze bij VRIS Kappers, waar de klant altijd centraal staat.

Passie herontdekt

‘Ik wilde altijd al graag kapper worden, dat leek me zo leuk.’ En die droom maakte ze waar. Anderhalf jaar gelden rondde ze haar kappersopleiding af, waarna ze aan de slag ging. Eerst in Amsterdam, en daarna vond ze Marijke.

Junior styliste

‘In mei van 2023 ben ik begonnen als junior styliste. Dat is best lastig, want ik ben 35 dus ik voel me niet echt een ‘junior’ meer, maar die eerste stap is natuurlijk altijd lastig. Ik vind het wel ontzettend leuk, en ben dankbaar dat Marijke bereid was dat risico met me te nemen. Ik leer elke dag.’

De collega’s

‘Met de collega’s heb ik heel leuk contact. De meiden zijn altijd vrolijk en gezellig. We helpen elkaar en durven elkaar ook om hulp te vragen. Er is nooit onenigheid tussen collega’s; de sfeer is altijd goed.’

Doorleren

‘Ik vind alles leuk om te doen. Bijvoorbeeld heren knippen, dat vind ik heel interessant. Daar gaat heel veel zorg voor detail en aandacht bij gebaard. Ik volg nu dan ook een barbiercursus. Dameskapsels daarentegen zijn heel geschikt voor een enorme wereld aan creatieve stijlen. Elke klant vraagt om een unieke aanpak en ik vind het heel leuk om elke keer weer te kijken hoe ik een unieke aanpak kan bieden. Ik wil nog heel veel leren en verbeteren. Bijvoorbeeld balayage en highlights, daar wil ook nog beter in worden. En Curlsys. Ik wil ook beter advies kunnen geven. Nu vraag ik daar nog vaak Marijke voor. Er valt nog zoveel te leren.’

Waarom VRIS?

‘Er hangt bij VRIS Kappers echt een rustige sfeer. In mijn vorige salon in Amsterdam was het echt druk. Je had dan 20 minuten voor een kapsel, en het klantcontact was minimaal. Bij VRIS Kappers doe je het uiterste voor de klant. Ik ben heel blij om hier te werken en ben absoluut bereid om verder te blijven groeien. Ik ben het meest blij als klanten gelukkiger de deur uitlopen dan dat ze binnenkwamen. Ik heb echt passie en liefde voor mijn vak en dat kan ik bij VRIS Kappers goed kwijt.’