fbpx
coupe

Trends komen en gaan. Dat geldt ook op het gebied van kapsel. De laatste paar jaren stonden in het teken van experimenteren. Experimenteren met styling, kleuren en haaraccessoires. Haarmogelijkheden die we nooit eerder hadden bedacht. Als kappers laten we onze creativiteit op de vrije loop! En ook dit jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen. Benieuwd? Je leest ze in dit artikel.

Lage zijscheiding

We beginnen met een simpele, maar zeker stijlvolle coupe: de zijscheiding. Binnen een handomdraai heb jij deze trend te pakken. Maak je haren nat, kam een deel van je haren naar een andere kant en klaar. Om het kapsel wat spannender te maken, maak de scheiding lager dan laag, dicht richting je oor. Twijfel je of het bij je past of valt de lok vreemd? Kom gerust langs bij ons, wij zorgen dat de scheiding goed aansluit.

Facelift voor je haar

Selena Gomez hebben we met deze haarstijl al een paar keer voorbij zien komen op het internet, maar ook voor jou is dit een smaakvolle optie: de bob. Niet zomaar een bob, Gomez heeft de prachtige curved bob. Je haren hangen boven je schouders, waarmee de curve vanuit de binnenkant is gemaakt. Maar ook de box-bob is de nieuwste ontwikkeling. Dit is een vierkant kapsel, wat stomp is afgeknipt. Het geeft de illusie dat je haar volume heeft. Eigenlijk een echte facelift voor je haar!

Bedkapsel

Geen zin om teveel moeite te moeten doen voor je haar? Dan bevalt deze nieuwe coupe jou vast. Want je ‘net-uit-bed'-kapsel mag gevierd worden! Nu voel je je misschien niet helemaal flatteus door met je verwarde kapsel rond te lopen. Style het daardoor door er doorheen te schudden en te verstevigen met een texture spray.

Funky coupe

Voor deze trend geven we een knipoog naar het verleden, maar nemen we het ook weer mee naar het heden. Want de funky coupes zijn helemaal in. Denk bijvoorbeeld aan een retro chop. Heerlijk rock en roll, waarbij je haren in veel laagjes met verschillende lengtes wordt geknipt. Maar ook de mullet valt onder de funky coupe. Het is gedurfd, maar met het juiste advies kunnen de funky kapsels heel speels en stoer staan.

Welke coupe ga jij voor?

Goed advies is altijd waardevol wanneer je twijfelt om één van deze trends te laten knippen. Want dat een bob iemand anders staat, betekent niet dat dit de perfecte keus is voor jou. Er zijn natuurlijk ook nog vele andere mogelijkheden binnen een bepaalde coupe. Bij VRIS Kappers staat een professioneel team klaar die jou verder kan helpen. Zowel voor het adviseren als het realiseren van een kapsel!