fbpx
nieuwe look

Ken je dat gevoel wanneer je de kapsalon verlaat en je je als een compleet ander persoon voelt? Je haar zit perfect, de kleur is levendig en je straalt. Met het werk van de stylisten van VRIS Kappers kunnen jij met je nieuwe look de wereld weer aan!

Vaardigheden

Bij VRIS Kappers geloven we in de kracht van een goede kappersbeurt. Het gaat om meer dan een snelle knipbeurt: het draait om het transformeren van je uitstraling en het verbeteren van je zelfvertrouwen. Een stylist is gepassioneerd en heeft een scherp oog voor detail, waardoor deze in staat is om jouw wens te vervullen. Daarom nemen we de tijd voor je. Dat betekent niet binnen tien minuten weer buiten staan, maar de zorg, aandacht en het detail krijgen dat jij verdient. Een kappersbeurt is geen verplichting: het is een verwenmomentje.

Ervaring

Het draait bij VRIS Kappers dan ook om de ervaring. Van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je de salon verlaat streven we ernaar om elke stap van je kappersbezoek onvergetelijk te maken. Onze stylisten zijn niet alleen bedreven in het knippen en stylen van je haar, maar ook meesters in klantenservice. Van het eerste consult tot het moment dat we de cape van je schouders verwijderen, streven we ernaar dat je je op je gemak voelt en volledig tevreden bent met het resultaat.

Persoonlijk

Bij VRIS Kappers begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom streven we ernaar om een persoonlijke ervaring te bieden aan iedereen die onze salon binnenstapt. Onze stylisten luisteren zorgvuldig naar jouw wensen en behoeften, en werken nauw met je samen om een look te creëren die perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Dit alles gebeurt onder begeleiding van de jarenlange ervaring van eigenaresse Marijke. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering, haaradvies of een gedurfde transformatie, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Trends

We blijven altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van haarstyling. Onze stylisten volgen regelmatig trainingen en workshops om hun vaardigheden te verfijnen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Of het nu gaat om de nieuwste kleurtrends, de meest trendy kniptechnieken, of innovatieve stylingproducten, je vindt het bij VRIS.

Nieuwe look

Wanneer je bij VRIS Kappers binnenstapt, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Onze junior-stylisten staan klaar om je te helpen en zijn vastbesloten om je de best mogelijke kapperservaring te bieden, met begeleiding en advies van eigenaresse Marijke. Dus, of je nu langskomt voor een snelle trim of een complete make-over, je kunt erop vertrouwen dat je nieuwe look in goede handen is bij VRIS Kappers!