fbpx
krullen

Jeroen (22) kwam als kind bij VRIS Kappers, maar heeft in de loop der jaren ook andere kappers gehad. Deze wisten lang niet altijd hoe ze met zijn halflange krullende haar om moesten gaan. Eenmaal terug bij VRIS Kappers zijn z'n krullen gelukkig weer in goede handen, letterlijk en figuurlijk. Lees hier zijn ervaringen!

Jong

'Ik kan me eigenlijk helemaal niet herinneren wanneer ik voor het eerst bij VRIS Kappers kwam. Ik was nog zo jong! Tussendoor heb ik wel een aantal andere kappers gehad. Tijdens corona had ik bijvoorbeeld een tijdje een thuiskapper. Dat was prima, maar vier maanden geleden ben ik toch weer bij VRIS Kappers gekomen. En dat was een hele goede beslissing. Qua kwaliteit steken ze echt met kop en schouders boven de rest uit.'

Fashionable

'Wat ik zo fijn vind aan VRIS Kappers? Er hangt een hele fijne sfeer. Iedereen is er altijd vrolijk en je kunt zien dat de kapsters het onderling ook goed met elkaar kunnen vinden. Dat zegt toch wel wat over een bedrijf, als je dat als klant ziet. Ik vind het ook bijzonder dat VRIS zo fashionable is. Krommenie is heel dorps, bijna een beetje ouderwets. Maar zodra je het pand van VRIS binnenstapt, lijkt het alsof je in een andere wereld terecht komt. Ze stralen professionaliteit uit.'

Als kool

'Ik ben er inmiddels kind aan huis. Mijn haar groeit als kool dus ik zit om de vier weken weer in de kappersstoel. Morgen mag ik weer! Ik wordt altijd geholpen door Lisa. Ik vind het fijn dat ik altijd dezelfde kapster heb. Dan weet je toch waar je aan toe bent. In vergelijking met de andere kappers waar ik ben geweest duurt een bezoekje wel wat langer. Het is duidelijk geen doorloopkapper, maar dat vind ik juist fijn! Ze nemen echt de tijd voor je. Mijn haren worden ook altijd eerst gewassen. Ik draag namelijk een pet als ik fiets, waardoor ik vaak een 'petrand' heb. Meestal duurt een knipbeurt een halfuur tot drie kwartier. Ze nemen echt de tijd voor je.'

Krullen

'Ik heb halflang krullend haar. Andere kappers vergaten nog wel eens dat mijn haar opkrult, waardoor ze het te kort knipten. Bij VRIS hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Zij weten hoe ze met krullen om moeten gaan! Daarnaast krijg ik altijd uitgebreid advies over hoe ik mijn haar het beste kan wassen, drogen en stylen. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik het beste een föhn met een speciale kop kan gebruiken. Dat maakt ontzettend verschil voor mijn krullen.'

Mengen

'Ik had altijd een hele fijne wax, maar die is nergens meer te verkrijgen. Ik ben daarom een beetje aan het experimenteren geslagen met verschillende producten om te kijken wat het beste is voor mijn haar. Ik heb de perfecte wax nog niet gevonden: de ene lijkt teveel op gel, en de andere doet niet zoveel voor mijn krullen. Maar toen stelde Lisa voor om de twee te mengen, gewoon op mijn hand. Dat werkt heel goed! En dat typeert VRIS. Ze denken echt met je mee.'