fbpx
krullenkapper

Al bijna 20 jaar lang komt Evelien bij VRIS Kappers. Vroeger kwam ze er zelfs nog onder een andere naam en eigenaar. Ze kwam er terecht na het zien van een advertentie. 'Zelf woon ik in Krommenie en ik reisde verder weg voor mijn kapper vanwege mijn bos met krullen en omdat ik het liet verven met henna. Ik kende op dat moment  geen andere kapper in de buurt die dit met natuurlijke producten deed. Het leek net koeienvlaai als het op je hoofd zat, maar met het eindresultaat was ik altijd blij!' lacht ze. Toen ze erachter kwam dat VRIS Kappers ook met deze methode werkte én dichterbij zat, waagde ze het erop en plande ze een afspraak.

Echt de tijd voor je

'Er hangt altijd een goede sfeer. Het is er gezellig en ze nemen er echt de tijd voor je, met een lekker kopje koffie of thee. Ik word altijd geknipt door Marijke.' Met de jaren ging Evelien van henna over op spoelingen, waar ze erg blij mee is. 'Mijn dochter, die ook krullen heeft, gaat ook altijd naar VRIS Kappers. Mijn zus trouwens ook. Allebei worden ze al jaren met de Curlsys-techniek geknipt. Zelf werd ik 'normaal' geknipt tot december 2022, altijd door Marijke. Ik heb een hele bos krullen en ik dacht dat de Curlsys-techniek mijn haar nog voller zou laten worden en dat wilde ik juist niet.'

Goed advies

'Toch heb ik besloten het een keer te proberen. In eerste instantie dacht ik weinig verschil te zien, maar al snel zag ik toch echt wat het deed met mijn haar. De krullen bleven langer mooi zitten en waren minder pluizig. Voor het stylen gebruik ik alleen een crème van Morrocan Oil intense krul, die Marijke me ook heeft aanbevolen. Ik laat het nu elke drie maanden knippen, met de Curlsys-techniek. De crème kneed ik er eerst in en daarna laat ik het aan de lucht drogen. Ik föhn het niet. Het resultaat is echt prachtig!'

Goede service

'Ten opzichte van andere kappers betaal ik wel wat meer, maar je betaalt echt voor de goede service en goede kniptechniek die je krijgt. Lang niet iedereen kan met krullen overweg, laat staan een krul goed knippen. Marijke kan geweldig knippen en ik laat het altijd kleuren door Lisa. Ze zijn allebei hartstikke goed. Ik ben nooit meer teruggegaan naar mijn oude kapper!'