fbpx
gellak

Ja hoor! Je hebt een mooi kleurtje op je nagels gesmeerd, ze zijn bíjna droog en dan kom je langs een tafelrand en kun je weer van voren af aan beginnen. Na een dag beginnen er al hoekjes en randjes los te laten en kun je alles er weer afhalen. Gellak biedt de oplossing!

Frustrerend

Eigenares Marijke Min van VRIS Kappers herkent de frustratie volledig. ‘Je blijft maar bezig met je nagels lakken. Het kost vaak veel tijd en terwijl het droogt, kun je niks met je handen doen. Ik heb daar absoluut geen geduld voor!’ lacht ze. Daarom biedt ze bij haar salon gelnagellak aan: dé oplossing, volgens Marijke.

Zo sterk als gel!

Sterke nagels zijn de droom van iedere vrouw. Hoe vervelend is het als je nagel scheurt en afbreekt en je de rest ook kort moet knippen? Gellak biedt de oplossing. Het werkt namelijk als een beschermlaag over je eigen nagels. Terwijl de lak erop zit, krijgen jouw nagels dus de tijd om te herstellen en te groeien. Gellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, tenzij je het eraf gaat pulken. Afblijven, dus!

Onderhoudsvriendelijk

Normale nagellak ziet er vaak na een paar dagen al niet meer uit zoals je zou willen, maar wie heeft nou de tijd om twee keer per week je nagels te lakken? Uren werk waar niemand echt op zit te wachten. Doordat gellak droogt met behulp van een UV-lamp werk je niet met droogtijden en is het direct uitgehard zodra je de salon verlaat. Gellak is harder dan normale nagellak, wat betekent dat het langer meegaat en mooi blijft. Gemiddeld hoef je maar om de drie weken terug te komen. Dit is vaak niet omdat de lak dan niet goed meer is, maar omdat je nagel dan dermate is uitgegroeid dat je de nagelriem begint te zien: niet de beste look.

Eindeloze opties

Of je nou van een neutraal kleurtje bent, elke nagel in een andere kleur wilt of helemaal van de glitters bent: alles is mogelijk. Tegenwoordig is er een ruim assortiment aan kleuren en soorten nagellak. Het hoeft dus echt niet zo te zijn dat je per se voor een french manicure moet gaan!

VRIS

VRIS Kappers is bekwaam op veel verschillende gebieden. Zo brengen we gelnagellak aan, maar kunnen we je ook helpen met je kapsel en make-up. Maak dus hier een afspraak!