fbpx
Profile,Side,Photo,Of,Young,Attractive,Girl,Happy,Positive,Smile

Dun haar valt soms niet te vermijden. Je bent ermee geboren of krijgt er te maken door stress, of je gebruikt medicijnen waarbij dit een vervelend bijkomend effect is. Dunne lokken zijn nooit fijn en je ziet liever een volle bos haar. De volgende vijf tips helpen je verder!

Wees voorzichtig met je haren

Dun haar is kwetsbaar. Het is belangrijk om zo voorzichtig mogelijk met je haren om te gaan. Laat daarom de stijltang, föhn of krultang in de kast liggen. Door de hoeveelheid warmte van deze tools breken je haren nog sneller af. Kleur daarnaast je haar niet te vaak. Hoe leuk een verfrissend kleurtje ook kan zijn voor je lokken, het droogt je haar uit en daardoor laat het sneller los. Wees daarom lief voor je haar door het slechts te kammen en goed te verzorgen.

Je haar goede voeding bieden

Je kunt je haar voeden met de juiste haarverzorgingsproducten. Maar het is ook goed om naar je voedingspatroon te kijken. Eet jij namelijk weleens een lekkere vette vis? Of eet je zo nu en dan noten of peulvruchten? In deze soorten voedingsproducten zitten namelijk de vitamines A, C, D en E, zink, biotine, ijzer en vetzuren. Deze stofjes zijn allemaal versterkend voor je haar. Er valt dus zeker winst uit voeding te halen voor je haar.

Was bewust

Vervolgens is het nog steeds goed om aandacht te besteden aan haarverzorging. Je dunne haren kunnen namelijk wel een opkikker gebruiken, bijvoorbeeld met de volume shampoo en conditioner van Natulique. Deze producten herstellen en voeden je haren diep. Door de antioxidanten, vitaminen en aminozuren en vetzuren worden je haarzakjes ook weer aangesterkt. Was je haren het liefst niet meer dan twee keer per week. Zo hebben je haren ook ruimte om te herstellen en weer natuurlijke oliën aan te maken, die je haren soepel houden.

Volume creëren met droog shampoo

Soms kan het ook fijn zijn om snel een optische illusie te creëren. Daarom heeft Natulique ook de Volumizing Dry Shampoo. Je haren krijgen meer volume en het verbergt eventueel vettig haar. Omdat het product natuurlijk is, brengt het geen verdere schade aan op je haren. Spray wat van de shampoo op droog haar, borstel goed door je haren heen en je bos lijkt al een stuk voller.

Ga naar de kapper

Weet je niet zeker of de genoemde tips genoeg zijn om een vollere bos haar te krijgen? Kom gerust eens langs bij VRIS Kappers. Ons team van specialisten staat voor je klaar. We geven je advies over welke producten jouw haren goed kunnen helpen, maar ook hoe we je haren eventueel kunnen knippen voor meer volume. Neem gerust contact op als je interesse hebt! Zien we je snel?