fbpx
Krullen

Krullend haar vereist specifieke zorg en aandacht, vooral als het gaat om knippen. Deze haartextuur is namelijk uniek en verdient een bijzondere aanpak. Als je streven is om je krullen op de best mogelijke manier te stylen, is het cruciaal om ze op de juiste manier te laten knippen, bijvoorbeeld met behulp van de Curlsys-techniek.

Wat is de Curlsys-techniek?

Of je nu sterke, veerkrachtige krullen, kleine kroeshaartjes of zachte golven hebt, de Curlsys-techniek is geschikt voor allerlei soorten krullen. Deze methode werd ontwikkeld door Brian McLean in het Verenigd Koninkrijk. Het doel is om de natuurlijke textuur en veerkracht van je krullen te verbeteren. Het resultaat? Een betere vorm en definitie van je krullen.

Het unieke van Curlsys

Wat de Curlsys-techniek onderscheidt van traditionele knipmethoden is het gebruik van een speciale schaar. Deze schaar kan zowel linksom als rechtsom knippen. Het haar wordt eerst in de juiste coupe geknipt. Daarna verdeelt de stylist het haar in bundels voordat ze de techniek toepast. Deze Curlsys-methode is een beschermde methode die je kunt leren bij Brian MClean en zijn vrouw. Ze zijn regelmatig in Nederland om trainingen te geven. Deze techniek is uniek ten opzichte van andere krulkniptechnieken.

De voordelen

Deze manier van krullen knippen biedt diverse voordelen:

• Meer controle over het volume: Het volume van je krullen wordt beter beheersbaar, waardoor ze minder zwaar aanvoelen en van nature meer volume krijgen.
• Weinig pluis: Je haar wordt pluk voor pluk in bundels geknipt, waardoor het kalmer wordt en pluis vermindert.
• Minder frequente knipbeurten: Omdat je krullen optimaal worden geknipt, hoef je minder vaak naar de kapper.
• Natuurlijke krullen: In tegenstelling tot traditioneel knippen waarbij het haar wordt uitgerekt, worden je krullen met de Curlsys-techniek in hun natuurlijke vorm geknipt, wat resulteert in een natuurlijke uitstraling.

Krullen knippen bij VRIS Kappers

Het toepassen van de Curlsys-techniek vereist aanzienlijke expertise van een kapper. Bij VRIS Kappers zijn we gespecialiseerd in krullen knippen, waarbij we deze techniek professioneel toepassen en deskundig advies bieden. Na een bezoek aan onze salon weet je niet alleen hoe je krullen prachtig geknipt kunnen worden, maar ook hoe je ze thuis kunt laten stralen met de juiste verzorging. In de salon brengen we ook producten aan, zoals een treatment of curl-cream, om het resultaat te optimaliseren. De juiste kniptechniek en verzorging zorgen ervoor dat je krullen hun volle glorie kunnen tonen. Investeer in je haar, jouw krullen verdienen dat!

Benieuwd?

Ben je nieuwsgierig of deze behandeling geschikt is voor jou? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We kijken graag naar je prachtige krullen en vertellen je wat we voor je kunnen betekenen!