fbpx
complimenten

Sinds de puberteit heeft Anouk (20) nog meer krullen dan ze al had. Daar kwam ook meer verzorging bij kijken, maar dit bleek soms best lastig. Sinds ze bij VRIS Kappers komt, komen haar prachtige krullen eindelijk tot hun recht!

Krullen

'Ik heb altijd al krullen gehad, maar sinds de puberteit waren ze nóg meer gedefinieerd. Heel leuk, maar het betekende wel dat mijn haar meer aandacht nodig had. Het pluisde heel snel en mijn krullen vielen lang niet altijd mooi, zeker als ik al een tijdje niet naar de kapper was geweest. Ik moest 3 of 4 keer per jaar naar de kapper om mijn haar een beetje in model te houden.'

Niet meer anders

'Mijn moeder geeft les op een basisschool en een aantal van haar collega's hebben ook krullen. Zij waren allemaal vol complimenten over VRIS Kappers. Toen mijn moeder me hierover vertelde, was ik meteen nieuwsgierig. Ik had al vaker reclame voorbij zien komen over Curlsys, en de voor- en nafoto's zagen er geweldig uit. Drie jaar geleden maakte ik mijn eerste afspraak en sindsdien wil ik niet meer anders.'

Advies

'Als je binnenkomt in de salon word je altijd snel geholpen. Wat ik ook fijn vind is dat je je wensen kunt bespreken met twee kapsters. Ze kijken naar de staat van je haar, wat je graag zou willen en wat goed bij je past. Ik ben niet per se bezig met trends en laat mijn haar eigenlijk altijd in hetzelfde model knippen, maar ik vind het fijn dat ze me altijd kunnen adviseren over wat wel en niet werkt voor mij.'

Workshop

'Door de adviezen van de kapsters ben ik me zelf ook nog gaan verdiepen in krulverzorging. Hoe ik mijn haar het beste droog, hoe mijn krullen zo lang mogelijk mooi blijven, dat soort dingen. En natuurlijk welke verzorgingsproducten ik het beste kan gebruiken. Deze heb ik gekocht bij VRIS en maken echt zo'n verschil! Ze geven zelfs af en toe een workshop waarbij ze bijvoorbeeld laten zien hoe je het beste je krullen kunt föhnen.'

Studentenkorting

'Ik betaal wel meer dan bij mijn vorige kapper. Zeker als student is dat af en toe even slikken. Ze geven wel studentenkorting, maar niet op de Curlsys behandelingen. Maar ik hoef nu veel minder vaak naar de kapper dan voorheen. Meestal ga ik maar twee keer in het jaar. Dus eigenlijk kom ik jaarlijks op hetzelfde bedrag uit. En het is elke cent waard. Ik zit soms wel vier uur lang in die stoel. Wassen, knippen, verven... Echt even een momentje voor mezelf.'

Complimenten van vreemden

'Een mooi verzorgde bos krullen doet echt wat met je zelfvertrouwen, ben ik achter. Ik krijg heel vaak complimenten van mensen in mijn omgeving. En soms zelfs complimenten van vreemden, dat is echt leuk! Ik zie het verschil ook vaak goed op foto's. Ook grappig: mijn jongere nichtje krijgt ook steeds meer krullen. Ze woont te ver weg om zelf ook naar VRIS te gaan, maar we geven haar veel advies over de juiste producten en verzorging, zodat zij ook het optimale uit haar krullen kan halen.'