Lieve klanten,

Wij zijn heel blij dat de kapsalon weer open mag vanaf 11 mei. Dat zijn jullie natuurlijk ook….heerlijk uitkijkend naar een knip- en/of kleurbehandeling bij ons in de salon.

Wij waren er al op voorbereid dat het deze maand weer zou kunnen, met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Wij hebben gelijk onze schouders eronder gezet en de studio omgetoverd tot kapsalon! Wij kunnen nu met het hele team al onze klanten knippen en kleuren zowel in de kapsalon als in de studio. Er kan bij ons op deze manier veilig en verantwoord gewerkt worden. Jouw uiterlijk is van groot belang, en mooi haar speelt daar een grote rol in. Je gaat straks weer stralen en genieten!

Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. Wij vragen alle klanten om telefonisch een afspraak te maken (075-6408090) of online via deze website (klik hier). Kom alleen naar de salon als je een afspraak hebt. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door een volwassene.

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.

Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Was direct bij binnenkomst in de salon je handen.

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel. Wij zullen zo goed mogelijk looprichtingen in de salon aangeven. Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

Het dragen van een mondkapje is volgens het overheidsbesluit niet verplicht. Heb je daar moeite mee dan kun je dat bij ons aangeven en kunnen wij een faceshield dragen tijdens de behandeling. Dat is geen enkel probleem dus schroom niet. Het is natuurlijk voor de stylisten ook even wennen maar gezondheid gaat boven alles.

Tot gauw!

Liefs Team VRIS Kappers