fbpx
mirjam

Mirjam (55) merkte de afgelopen paar jaren dat ze steeds meer krullen kreeg, maar ze wist niet goed hoe ze deze moest verzorgen. Geïnspireerd door haar dochter Anouk ging ze naar VRIS Kappers. Sindsdien gaat ze door het leven met een prachtig verzorgde bos krullen. Lees hier over haar ervaringen!

Meer krullen

'Ik heb altijd best makkelijk haar gehad. Ik kon het prima zelf stylen, en had een beetje slag in mijn haar. Maar acht jaar geleden merkte ik ineens dat mijn haar meer begon te krullen. Ik weet niet precies hoe dat kwam. Mijn dochter heeft een prachtige bos krullen, dus het zal wel in de familie zitten. Ik vond het in ieder geval heel leuk, maar wist niet zo goed hoe ik het moest verzorgen. Mijn krullen kwamen daardoor niet tot hun recht.'

Curlsys

'Een jaar of drie geleden vertelde een collega dat ze naar VRIS Kappers was overgestapt en dat ze was begonnen met de Curlsys methode. Sindsdien waren haar krullen zoveel mooier! Een aantal collega's waagde daarna ook de stap, en ik had mijn dochter inmiddels ook overgehaald. Een jaar lang heb ik haar enthousiaste verhalen aangehoord. Daarna besloot ik zelf ook naar VRIS te gaan.'

Persoonlijk

'Al vanaf het moment dat ik de drempel overstapte, voelde ik me thuis in de salon. Ik denk dat het komt door de persoonlijke benadering. Ik werd meteen bij de voornaam genoemd, en ze wisten wie mijn dochter was. Er hangt altijd een gezellige sfeer! Ze zijn altijd met veel personeel en iedereen heeft het druk, maar je bent er duidelijk geen nummer. Wat ik ook erg fijn vind, is dat je zelf kunt aangeven door wie je geknipt wil worden. Het kleuren of wassen gebeurt wel eens door een ander, maar alles gaat in overleg.'

Maanden vooruit

'Een bezoek aan VRIS Kappers duurt wel wat langer dan ik van andere kappers gewend ben. Ik denk dat ik per keer gemiddeld wel 3 à 4 uur in de kappersstoel zit. Maar dat is het helemaal waard. Datzelfde geldt voor de prijs. Het is niet goedkoop, maar na een bezoekje kun je weer maanden vooruit. Terwijl ik bij een goedkopere kapper iedere 6 à 8 weken terug moest komen. Dus op jaarbasis ben ik niet duurder uit. Ik mag echt niet klagen!'

Advies

'De service van VRIS Kappers gaat verder dan haren knippen. Zo kun je bijvoorbeeld een kleursetje afnemen voor je uitgroei, compleet met cape en kwastje. En de kapsters zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, ze worden regelmatig bijgeschoold. Dat vind ik ook een stukje service. Zo weet je dat je in goede handen bent. En ze geven ook altijd advies. Ze zullen nooit iets doen zonder overleg.'

Complimenten

'Mijn haarroutine is drastisch veranderd de afgelopen twee jaar. Ik heb advies gekregen over hoe ik mijn haar het beste kan wassen, föhnen en stylen. Ook weet ik nu beter welke producten ik wel en niet kan gebruiken in mijn haar. Ik kan iedereen aanraden om naar VRIS te gaan. Als je haar goed zit, dan voel je je ook meteen een stuk beter. Ik bedoel, het is toch altijd fijn om goed voor de dag te komen. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn krullen, superleuk!'