fbpx
weaves

Mariska (52) is al jarenlang vaste klant bij VRIS Kappers. Van knippen en kleuren tot weaves en advies: VRIS biedt een stukje luxe dat je lang niet overal vindt. En niet onbelangrijk: ze serveren heerlijke cappuccino.

Enthousiast

‘Ik kom al een hele tijd bij VRIS Kappers. Ik denk al wel twaalf jaar. VRIS adverteerde in een lokaal krantje dat ik in de bus kreeg. Zo werkte dat toen! Ik werd nieuwsgierig naar hun wenkbrauwbehandeling – ik kwam er in het begin niet eens voor mijn haar – en maakte een afspraak. Het was in de eerste instantie geen kapsalon waar ik snel heen zou gaan, want VRIS zit een beetje verstopt buiten het centrum. Maar toen ik binnenkwam was ik meteen enthousiast.’

Makkelijke keuze

‘Ik ben 2 à 3 keer heen geweest voor mijn wenkbrauwen. Die behandelingen waren voor mij een stukje luxe, maar ook vrij prijzig. Daarom ben ik daar ook weer mee gestopt. Maar ik zag al direct dat er ook mensen werden geknipt in de salon. Ik had al een hele fijne kapper, maar daar moest ik een stukje voor reizen. VRIS zat een stuk dichterbij, en ik voelde me fijn bij de salon. De keuze om mijn haar bij VRIS onder handen te laten nemen was dan ook snel gemaakt!’

Luxe

‘Sindsdien ben ik nergens anders meer geweest. VRIS straalt echt een bepaalde luxe uit. Een mooi pand, van binnen en van buiten, met kwalitatief materiaal en een prettig ogend interieur. Je wordt altijd op tijd geholpen, de stoelen waarin je haar wordt gewassen zitten lekker en de producten ruiken heerlijk. En de cappuccino is er heerlijk! Dit alles biedt toch net even dat beetje extra, wat je bij andere kappers lang niet altijd krijgt. Dat maakt voor mij het verschil.’

Weaves

‘Sinds tweeënhalf jaar heb ik weaves. Dat wilde ik al heel lang, maar VRIS bood ze op dat moment nog niet aan. En ik wilde liever niet naar een andere salon. Toen Marijke me na een tijd vertelde dat ze zou beginnen met weaves was ik dan ook door het dolle heen! Dat betekent ook dat ik regelmatig in de salon te vinden ben om deze bij te werken. Om de 5 à 6 weken moeten de weaves er opnieuw in worden gezet. En vaak laat ik mijn haar dan ook knippen en kleuren.’

Model

‘Weaves zijn niet goedkoop. Maar voor mij zijn ze iedere cent waard, want ik vind ze prachtig. Bovendien denkt Marijke graag mee als het aankomt op financiële middelen. Zo kon ik een keer een proefweave laten plaatsen, die al gebruikt was als voorbeeld maar nog in hartstikke goede conditie was. En ik heb een keer model gestaan voor een magazine en de website waarbij er een setje weaves werd geplaatst voor de foto.’

Zuinig

‘Gelukkig is mijn haar over het algemeen niet moeilijk in de verzorging. Van mezelf heb ik veel en dun, stijl haar. Door de weaves wordt mijn haar een stuk voller. En ik moet er natuurlijk goed op letten dat mijn weaves niet in de knoop raken, bijvoorbeeld tijdens het wassen. Wanneer ik op vakantie ga dan laat ik ze er wel uit halen. Je kunt er in principe wel mee zwemmen, maar ik doe het liever niet. Ik ben er heel zuinig op.’

Advies

‘Wat VRIS anders maakt dan andere kappers is dat ze, naast een stukje luxe, ook advies geven. Ik hoef niet met alle trends mee, maar weet dat ik op Marijke kan vertrouwen. Zij weet wat ik wil en wat mij goed staat. Bovendien bespreekt ze dit altijd met mij. Ik weet dat ik bij haar niet voor verrassingen kom te staan. En ook wanneer het op verzorging aankomt weet ik dat ik bij haar aan kan kloppen voor advies. Alle kapsters zijn heel begaan met iedere klant en maken graag een praatje. Ik ben echt onwijs tevreden!’