fbpx

Een prachtige, volle bos met haar, dat willen we allemaal wel. Lange lokken die er gezond en volumineus uitzien. Helaas is niet iedereen daar van nature mee gezegend. Gelukkig bestaan er technieken die de natuur een handje kunnen helpen. Zo kun je overwegen een weave te nemen!

WAT IS EEN WEAVE?

Met een weave wordt een haarstuk aan het eigen haar vastgezet. De naam ‘weave’ komt van ‘weven’, aangezien het haar vastgeweven is aan een koord. Een weave bestaat uit ‘echt’ mensenhaar en wordt wel gebruikt om het haar te verlengen of om meer volume in het haar te brengen.

HET PLAATSEN

Een weave kan worden geplaatst doordat de haarstylist een dun, strak vlechtje in het haar maakt dat van oor tot oor loopt. Op dat vlechtje worden de haarstroken vastgenaaid. Daarnaast kan de weave worden vastgezet in het haar aan de hand van ringetjes. De strook loopt ook hierbij van oor tot oor. Deze techniek wordt vooral gebruikt als er meerdere weaves boven elkaar worden geplaatst, zodat het geheel onder het eigen haar platter aanvoelt en mooier valt. Bij VRIS Kappers vinden we het heel belangrijk dat het haar natuurlijk oogt. Zo letten we goed op de nuances in de haarkleur. Zeker bij blond haar maken we gebruik van verschillende kleurschakeringen om de eigen haarkleur zo goed mogelijk te benaderen.

WEAVES BIJ VRIS KAPPERS

Je kunt zeker anderhalf jaar met een weave doen. Wel moet het haar elke zes tot acht weken omhoog geplaatst worden. De haarstylistes bij VRIS Kappers hebben ieder hun eigen specialiteiten, en ook voor het zetten en omhoog plaatsen van weaves kun je bij ons terecht! Ben jij benieuwd of een weave iets voor jou is? Neem gerust contact op.

Duur: verschilt.
Prijs: per strip €75, herplaatsen €50,-. Kijk op tarievenpagina voor meer informatie.

Gerelateerd