Als gewone dingen, ineens niet meer gewoon zijn

Lieve klanten,

Nog weer 3 weken verlenging… niet te geloven dat we met z’n allen in zo’n bizarre tijd terecht zijn gekomen. Wij wisten dat er een verlenging aan zat te komen maar dan toch is het weer een teleurstelling. We moeten wachten tot 3 maart… en dan maar hopen dat het allemaal door kan gaan. We zitten letterlijk met onze handen in het haar… niet om het mooi te maken maar om na te denken hoe wij hier met z’n allen uit gaan komen.

Horeca, winkels, kapsalons, schoonheidssalons en nog veel meer kleine ondernemers die hun hoofd boven water moeten houden. Ons werk waar we altijd met veel aandacht, plezier en passie mee bezig zijn wordt ons ontnomen. Je zou denken het is maar haar… maar toch als je haar niet goed zit krijgt je humeur ook een deukje.

En dat kunnen we in deze tijd zeker niet gebruiken. Thuis werken met kleine kinderen om je heen doe je echt niet voor de lol. En dan ook nog met je gezicht op zoom of teams waar je niet altijd op je voordeligst uit ziet. Dan zou een kappersbezoek heel fijn zijn om de boel weer een beetje op te beuren. Maar helaas….het mag niet!

Onze stylisten staan ook te popelen om weer aan de slag te gaan. In ieder geval zijn we dan allemaal goed uitgerust om jullie weer van mooi haar te voorzien. Tot 3 maart is er sowieso elke ochtend tot 13.00 uur een styliste aanwezig. Heb je nog een Color-kit nodig om thuis zelf je haar te kleuren? Dan kun je altijd even langs komen. Bel eerst even voor een afspraak dan plannen wij een tijd met je in om je color-kit op te komen halen.

Nog even volhouden! Dinsdag 3 maart mogen we onze schaar weer in de hand houden om bij iedereen mooi haar te maken.

Remember; Love is in the hair, stay safe!

Liefs Marijke en team

Related posts

Marit Top-Styliste

by Marijke
10 maanden ago

Wie had dat ooit gedacht…

by Marijke
6 maanden ago

Baby nieuws

by Marijke
1 jaar ago
Exit mobile version